Arctic Rides Oy

Kehitämme, patentoimme ja tuotteistamme uudenlaisia kevyitä sähkökulkuvälineitä, joista ensimmäisenä ympärivuotiseen yksityis- ja yrityskäyttöön tarkoitettu Skick sähköpotkukelkka. Valmistamme yhdessä suomalaisten kumppaneiden kanssa tuotteemme myös Suomessa.

Edessä vasemmalta: Jarno Pulkka (COO), Mari Walden-Hartikainen (Back Office Manager), Igor Karppinen (Hardware Engineer) ja Antti Karjalahti (Development). Takana vasemmalta: Markku Laatikainen (CEO), Tuomas Laatikainen (Techonologies) ja Pasi Paananen (Designer)

Kotipaikka: Haukipudas
Perustettu: 2020
Y-tunnus: 3154328-6
Toimitusjohtaja: Markku Laatikainen
Asiakaspalvelu: 040 3502 290 (arkisin klo 9-16)
Sähköposti: toimisto@skick.fi
Omistus: Yksityisessä omistuksessa.
Yhtiön pääomistajat koostuvat ydintiimistä ja sijoittajista, yhteensä osakkaita 22 kpl.

Yrityksen arvot

TurvallisuusLuotettavuusHauskuus
Turvallisuus on ensimmäinen lähtökohta kaikessa tekemisessämme. Pyrimme edistämään turvallista liikenne- ja yrityskulttuuria tuotteissamme ja toiminnassamme.Pidämme lupauksemme ja tuotteemme rakennetaan tinkimättömällä laadulla, parhaita käytettävissä olevia materiaaleja käyttäen. Suosimme reilusti ja avoimesti myös kotimaista.Elämän mielekkyys tulee usein arkisista asioista, jotka voi tehdä suu mutrussa tai ilolla. Valitsemme jälkimmäisen ja tuomme hauskuutta tuotteisiimme ja tekemiseemme.

B2B & Yhteistyömahdollisuudet


Jarno Pulkka
Operatiivinen johtaja
p. 040 1620734
jarno.pulkka@skick.fi

Lehdistötiedotteet

Vipuvoimaa EU:lta

Kehitämme toimintaamme Suomen rakennerahasto-ohjelman ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen avulla. Hankkeen keskeisin tavoite on kehittää sarjatuotantoon soveltuva sähköpotkukelkka.

Arctic Rides Oy Tietosuojaseloste