SKICK - SÄHKÖPOTKUKELKKA

Mikä Skick on?

Skick on lähilikenteen mullistava, patentoitu kevyt sähköpotkukelkka ympärivuotiseen yksityis- ja ammattikäyttöön. Itsestään tasapainottuva rakenne tekee Skickistä tavallisia sähköskoottereita helpomman, turvallisemman ja vakaamman ajettavan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen vuokrakäytössä, kun kuljettajat vaihtuvat, eikä pitkää ajokoulutusta ehditä antaa.

Kevyen sähköajoneuvon määrityksen mukaiset max. 25 km/h huippunopeus ja 1000W moottori varmistavat, että ajoneuvoa voidaan käyttää useimmissa maissa ilman rekisteröintiä, vakuutusta tai ajokorttia. Skick vertautuu lainsäädännöllisesti sähköpotkulautoihin ja monin osin myös ihan tavallisiin polkupyöriin. Lyhyt kääntymissäde ja peruutusvaihde tekevät myös urbaanista ajosta miellekästä. Lue lisää Skickin ominaisuuksista.

Suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön

Skick on suunniteltu vastaamaan jokapäiväisiin kuljetustarpeisiin lähialueellasi kaikilla alustoilla: asfaltilla, nurmella, soralla tai jopa lumella. Monikäyttöinen etutarakka voidaan varustaa useilla lisämoduulivaihtoehdoilla, kuten golfbägi-telineellä tai thermo-laatikolla lämpimän ruuan toimituksiin. Skick on täydellinen henkilökohtainen kuljetusratkaisu asiointiin, harrastuksiin, työhön tai vaikkapa vuokrakäyttöön safareille tai laskettelurinteiden lähellä sijaitseviin mökkeihin. Voit myös kuljettaa Skickin mukanasi kauemmas, sillä Skick mahtuu kokoontaitettuna useimpien normaalien perheauton peräkonttiin. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Skick on suunniteltu, kehitetty ja valmistetaan Suomessa.


Design joka hivelee silmiä

Skickin suunnittelussa ja visuaalisessa ilmentymässä on haettu käytännönläheisyyttä ja suomalaisen nöyrää räyhäkkyyttä. Tavoitteena on ollut luoda ikoninen tuote, joka kestää isältä pojalle ja jota ylpeänä ajaa ammattilaisten lisäksi niin pojat, tytöt, isät, äidit, mummot sekä vaaritkin.

”Design” ei ole ainostaan siltä miltä tuote näyttää vaan miten se myös toimii.

Tällä Batmankin menisi töihin

Pasi Paananen, SKICKIN-suunnittelija

Kommentteja koeajajilta

Testiajaja Jason
Testiajaja Raili
Testiajaja Kalle
Testiajaja Jason
Jason
Ravintolayrittäjä

Isona kaverina olin huolissani siitä, että Skick olisi vain yksi halvalla rakennettu sähkölaite. Skick on hauska ja tuntui heti varmalta ajaessani sitä. Ravintolan omistajana keskustassa on niin mukavaa saada ketterä kulkuneuvo, jolla voi kuljettaa tuotteen nopeasti kaupungin läpi.

Testiajaja Raili
Raili
Eläkeläinen

Tällä olisi hyvä hoitaa kauppa-asioinnit ja saada etukorissa ostokset kulkemaan. Ja tietysti kyläillä ystävien ja erityisesti lastenlasten luona 4 km päässä. Niin ja tällähän pääsisi vähän kauemmaksi poimimaan marjoja, eikä tarvitsisi pelkkiä lähimetsiä koluta.

Testiajaja Kalle
Kalle
Toimitusjohtaja, Art Director

Odotin koeajolta paljon, mutta kokemus ylitti odotukseni! Ajaminen on mukavan dynaamista erityisesti maastossa. Tasaisen nopeuden ylläpitäminen ilman nykimistä onnistuu myös kävelyvauhdissa, ja peruutusvaihde on kiva lisä. Vääntöä tuntuu olevan tarpeeksi. En malta odottaa pääseväni testaamaan tätä videokuvauksissa ja kaluston kuljetuksessa!

previous arrow
next arrow

Sähköpotkukelkka tosielämän testeissä

Skick prototyyppi 2 tosielämän teisteissä asfaltilla, maastossa ja lumella.

Skick mediassa

Kaleva 19.11.2021 - Hautomossa kuoriutui sähkökelkka

”Markku Laatikainen ajoi mopolla pöpelikköön ja sai idean – sähköpotkukelkka on haukiputaalaisen yrittäjän uusin innovaatio”
– Kaleva 19.11.2021

Lue Kalevan artikkeli

Skick-sähköpotkukelkan uniikki tuoteidea nojaa vahvaan IPR-suojaan” – Kolster asiakaslehti

Lue artikkeli Kolsterin kotisivuilta.

Skick on patentoinnin oppikirjaesimerkki
Koti-Kajaani 18.8.2021 - Potkukelkalla maailmalle

”Potkukelkalla maailmalle”
– Koti-Kajaani 18.8.2021

Katso Koti-Kajaanin näköislehti 18.8.2021.

Skick & Arctic Rides Oy
– YLE Pohjois-Suomen uutiset 21.6.2021

Katso lyhyempi juttu YLE Areenasta.

Skick & Arctic Rides in Finnish National Broadcasting company YLE Northern Finland TV NEWS on 21.6.2021

B2B & Yhteistyö- ja Sijoitusmahdollisuudet

Markku Laatikainen

Markku Laatikainen
Toimitusjohtaja
p. 0500 717190
markku@skick.fi

Mistä Skick termi tulee?

Skick tulee sanoista SKI ja KICK. Nämä sanat kuvastavat sitä, että Skick liukuu talvisin suksilla ja vaikka Skick kulkee sähköllä, voi sen liikkeellelähtöä avustaa potkimalla jalalla lisävauhtia. Skick on Arctic Rides Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Vipuvoimaa EU:lta

Kehitämme toimintaamme Suomen rakennerahasto-ohjelman ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen avulla. Hankkeen keskeisin tavoite on kehittää sarjatuotantoon soveltuva sähköpotkukelkka.