Ominaisuudet

Skickissä on eri tilanteisiin ja kuormille optimoitu 48 V:n sähköinen voimalinja (akku, ohjainyksikkö ja moottori) ja se on suunniteltu toimimaan myös kylmissä olosuhteissa. Kun akku alkaa loppua ja olet vielä tien päällä, voit tukea moottoriasi potkimalla vauhtia potkurityyliin. Tämä on erityisen kätevää ylämäessä tai jos vain haluat lisätä nopeutta lihasvoimallasi. Jopa akun tyhjettyä Skick on edelleen yllättävän kevyt työntää tai potkia eteenpäin perinteisen potkukelkan tai scootin tapaan ilman moottoriapua.

previous arrow
Skick Radioactive
Skick Radioactive
Skick Radioactive
Skick Radioactive
Skick Radioactive
Skick Radioactive
next arrow

Skickiä on poikkeuksellisen helppo käsitellä ja ajaa. Turvallisuus on ollut etusijalla Skickin suunnittelussa ja samalla on säilytetty toinen tärkeä ominaisuus, nimittäin ajamisen HAUSKUUS! Ajovalot, seisontajarru, avaimettomat NFC-virtalätkät, lukittava akku ja vakaa tasapainoinen asento takaavat, että sinä ja Skick olette turvassa. Skick on kyytisi riippumatta siitä ajatko tiellä, polulla tai vaikka lumella. Lue lisää ominaisuuksista.

Hienot yksityiskohdat Skickissä

Konseptivisalisointeja – Lopputuote voi poiketa

  1. Tyylikkäässä akkukotelon kannessa on pulloteline. Sisällä sijaitsee lukittava ja helposti vaihdettava 20Ah-salkkutyylinen Li-ion-akku, joka voidaan helposti irrottaa sisälatauksia varten. 230V Akkulaturi toimitetaan jokaisen Skickin mukana.
  2. Tehokas 1000W harjaton sähköinen napamoottori antaa sinulle 25 km/h huippunopeuden (rajoitettu). Skickillä pystyt hallitsemaan kaikki tilanteet lyhyen kääntösäteen, hydraulisten levyjarrujen (+E-ABS) ja peruutusvaihteen avulla.
  3. Peukalokaasuvipu, akun varaustason ilmaisin ja seisontajarrulukolla oleva käsijarrukahva sijaitsevat kätevästi ohjaustangon oikealla puolella.
  4. Taitettavan runkorakenteen ansiosta Skick on helppo säilyttää tai ottaa mukaan pidemmälle matkalle vaikkapa normaalikokoisen auton tavaratilassa.
  5. Tehokkaat etuvalot ja kirkas punainen takavalo akkukotelon kannessa takaavat ajoturvallisuuden auringon laskettua.
  6. Vaihdettavat kuljetusmoduulit voidaan helposti kiinnittää etutarakalle Skickisi muokkaamiseksi tarpeiden mukaan. Olipa sinun kuljettava postia, lämmintä ruokaa kotiinkuljetuksina, golfbägiä tai lumilautaa, Skick voidaan varustaa tehtävään. Voit valita moduulin tehtaan valmistamista vaihtoehdoista tai suunnitella ja tehdä tarpeitasi vastaavan oman moduulisi.

Skickin jalakset liukuvat lumella integroiduilla suksilla ja rullaavat asfaltilla tai soralla säädettävillä takarenkailla. Takarenkaissa on kolme lukittavaa korkeutta, jotka voit vaihtaa ilman työkaluja tien pinnan mukaan: täysin ylhäällä, eli vain sukset käytössä (lumi), 30 mm maavaralla (asfaltti) tai 60 mm maavaralla (maastoajo).

Markkinavertailutaulukko

  ATV KEVYT MOOTTORIKELKKA POTKU PYÖRÄ / KELKKA SENIORI SKOOTTERI SÄHKÖPOTKULAUTA SKICK
Ympärivuotinen  Kyllä Ei Ehkä Ehkä Ehkä Kyllä
Sopii takakonttiin Ei Ei Ehkä Ei Ehkä Kyllä
Kuljetusmahdollisuudet OK Heikko Heikko Heikko Heikko Hyvä / Monipuolinen
Voimanlähde Polttomoottori Polttomoottori Lihasvoima Sähkömoottori Sähkömoottori Sähkömoottori + Lihasvoima
TIeliikenteeseen Jotkut mallit Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Hintaluokka Korkea Korkea Matala Keski- Korkea Matala – Keski Matala – Keski