Ominaisuudet

Skickiä on poikkeuksellisen helppo käsitellä ja ajaa

Skickissä on eri tilanteisiin ja kuormille optimoitu 48 V:n sähköinen voimalinja (akku, ohjainyksikkö ja moottori) ja se on suunniteltu toimimaan myös kylmissä olosuhteissa. Haastavassa maastossa voit myös potkia toisella jalalla lisää vauhtia. Jopa akun tyhjettyä Skick on edelleen yllättävän kevyt työntää tai potkia eteenpäin perinteisen potkukelkan tai scootin tapaan ilman moottoriapua.

Käytännölliset ja hienot yksityiskohdat

Skickissä on vetovoimaa

Tehokas 1000W harjaton sähköinen napamoottori antaa sinulle 25 km/h huippunopeuden (valittavissa kytkimellä 9/18/25 km/h). Skickillä pystyt hallitsemaan kaikki tilanteet lyhyen kääntösäteen, hydraulisten levyjarrujen ja peruutusvaihteen avulla.

Skickin rengas ja jarrujärjestelmät
Skickin akkukotelo
Akku kestävän ja käytännöllisen kotelon suojissa

Tyylikkäässä akkukotelon kannessa on joustokankainen tasku pullosyvennyksellä. Kannen sisällä sijaitsee lukittava ja helposti vaihdettava 20Ah-salkkutyylinen Li-ion-akku, joka voidaan helposti irrottaa sisälatauksia varten. 230V Akkulaturi toimitetaan jokaisen Skickin mukana.

Valmis hallintaasi

Ohjaustangon kulma on säädettävissä eri korkeuksisille kuljettajille. Seisontajarrulukolla oleva käsijarrukahva, huippunopeusvalitsin, valokatkaisin sekä soittokello sijaitsevat ohjaustangon vasemmalla puolella ja peukalokaasuvipu sekä akun varaustason ilmaisin sijaitsevat ohjaustangon oikealla puolella.

Skickin ohjaustanko
Skick kokoontaitettuna
Mukaan myös reissuille

Taitettavan runkorakenteen ansiosta Skick on helppo säilyttää tai ottaa mukaan pidemmälle matkalle vaikkapa useimpien normaalikokoisten autojen tavaratilassa takapenkit kaadettuina.

Näe ja näy liikenteessä

Ajovaloille on useita kiinnityspaikkoja Skickin tarakassa, rungossa ja ohjaustangossa. Tehokkaat ajovalot yhdessä akkukotelon kanteen kiinnitetyn kirkkaan punaisen takavalon ja tieliikennekäyttöön hyväksytyn heijastimen kanssa.

Skick ajovalot
Skick kuljetusmahdollisuudet
Pizzalaukku, työkalulaatikko, reppu, lumilauta – ne kulkevat mukanasi Skickillä

Vaihdettavat kuljetuslisävarusteet voidaan helposti kiinnittää etutarakalle metalliseen hunajakennorakenteeseen tai tarakassa olevien neljän asennusreiän avulla Skickisi muokkaamiseksi tarpeiden mukaan. Ohjaustankoon integroitu kiinnityspiste RAM-yhteensopiville lisävarusteille mahdollistaa lisäksi monien valmiiden RAM-lisävarusteiden, kuten kännykkäteline hyödyntämisen.

Kolme ajotilaa eri maastoille

Skickin jalakset liukuvat lumella integroiduilla suksilla ja rullaavat asfaltilla tai soralla säädettävillä takarenkailla. Takarenkaissa on kolme lukittavaa korkeutta, jotka voit vaihtaa ilman työkaluja tien pinnan mukaan: täysin ylhäällä, eli vain sukset käytössä (luminen tie), 30 mm maavaralla (asfaltti) tai 60 mm maavaralla (maastoajo).

Skick vs. verrokit

  MÖNKIJÄ KEVYT MOOTTORI KELKKA SENIORI-SKOOTTERI CITYCOCO SKICK
Ympärivuotinen  Kyllä Ei Ehkä Ehkä Kyllä
Kulkee farmariautossa Ei Ei Ei Ehkä Kyllä
Itsestään tasapainottuva Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä
Kaikille tiepinnoille Kyllä Ei Ei Ei Kyllä
Voimanlähde Poltto Poltto Sähkö Sähkö Sähkö
Tieliikenteeseen Ehkä Ei Kyllä Kyllä Kyllä
Hintaluokka Korkea Korkea Keski Matala Matala

Tekniset ominaisuudet

Turvallisuus on ollut etusijalla Skickin suunnittelussa ja samalla on säilytetty toinen tärkeä ominaisuus, nimittäin ajamisen HAUSKUUS!

Ajovalot, seisontajarru, avaimettomat NFC-virtalätkät, lukittava akku ja vakaa tasapainoinen asento takaavat, että sinä ja Skick olette turvassa. Skick on kyytisi riippumatta siitä ajatko asfaltilla, polulla tai vaikka lumisellä tiellä. Lue lisää teknisistä ominaisuuksista Skickin tuotetiedoista.

Mitä vielä odottelet – Jouluako?

Lopeta turha odottaminen ja osta samoin tein oma Skickisi suoraan valmistajan verkkokaupasta kotiisi! Käytössämme on turvallinen Klarna Checkout; voit halutessasi maksaa vasta tuotteet saatuasi tai myös erissä.

Lisäksi tarjoamme 100%:n tyytyväisyystakuun 30 päivän palautusoikeudella.

Jos sinua vielä askarruttaa jokin seikka tai haluat tietää lisää – kysy rohkeasti meiltä

Skick ja Joulupukki